Skoči do osrednje vsebine

Radovljica z novim turističnim katalogom

21.03.2019 13:36

Radovljica z okolico je predstavljena v novem promocijskem katalogu, ki ga je izdal Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Nov katalog pristno sladko Radol'co predstavlja na svež in atraktiven način. V ospredju so štirje močni stebri, ki destinacijo ločijo od sosednjih turističnih centrov. To so kultura in zgodovina, tradicija, muzeji in kulinarika. Na igriv način je predstavljena pestra paleta doživetij v naravi v destinaciji in tudi v njeni okolici. V nadaljevanju so predstavljeni letni časi, ki obljubljajo raznolikost doživetij skozi vse leto, predlogi aktivnosti za tri ciljne skupine, največji dogodki ter ideje za dnevne izlete, ki Radovljico predstavijo kot odlično izhodišče za odkrivanje Slovenije. Katalog z infografiko pomembnih informacij zaokroži spoznavanje destinacije, ki ob vstopu v Julijske Alpe ponuja doživetja tako narave kot tudi kulture.

 

Katalog je oblikovala Kristina Smodila (Designlicious), natisnila pa tiskarna Medium. Izdan je v angleškem jeziku v nakladi 7.000 izvodov in bo namenjen promociji destinacije na sejmih, workshopih ter borzah v Sloveniji in tujini. Še v letošnjem letu je predviden prevod in tisk kataloga v nemškem jeziku.

 

 

PRENESI SI KATALOG NA SVOJ TELEFON

PRENESI SI KATALOG NA RAČUNALNIK

 

Kolofon:

Izdal: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica
Napisala in uredila: Kaja Beton
Prevod v angleški jezik: Adele Gray
Oblikovala: Kristina Smodila, Designlicious
Infografike: Zofija Vrečko
Fotografije so prispevali: Jošt Gantar, Miran Kambič, Boris Pretnar, Polona Bartol, Cveto Sonc, Rožle Bregar, Jani Kolman, Aleš Krivec, Gorazd Kavčič, Aleš Zdešar, Iztok Medja, Mi2fotkava, Anton Calapagiu/Shutterstock.com, Sopotnicki/Shutterstock.com | Tisk: Tiskarna Medium

Povezane novice

20.07.2018 11:25
Nova publikacija Turizma Radovljica

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica je izdal angleški vodnik po destinaciji. Namenjen je obiskovalcem iz tujine, ki se že nahajajo v Sloveniji, z njim pa se bo destinacija predstavljala tudi na sejmih v tujini.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih