Lado Bizovičar v Radovljico prihaja z zelo priljubljeno Predstavo za vsako priložnost. Tokrat vas bo nasmejal na prostem, v radovljiškem parku. Obvezno je izponjevanje PCT pogojev za obiskovalce, kar bo organizator ob vhodu na prizorišče tudi preverjal.
Na velikem odru bo ob 20. uri Predstava za vsako priložnost z Ladom Bizovičarjem.
Glasbena komedija druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.
Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče - vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!
Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih. Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so "kaj je najslabše darilo na svetu", "kaj imajo čaplje z vzgojo otrok" ter "koliko kitic ima pesem Kolk'r kapljic?" Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.
Sodelujoči:
Zaradi omejitev bodo vstopnice v predprodaji v omejenem številu na v spletni trgovini na www.radolca.si.
Cena vstopnice v predprodaji: 12 €, otroci do 15 let brezplačno.
V primeru dežja bo predstava v Linhartovi dvorani.
Organizator bo ob vstopu na prizorišče preverjal pogoj PCT!
Za nakup vstopnice lahko koristite tudi nove bone, vendar pod naslednjimi pogoji:
Organizator prireditve: JSKD Radovljica, Občina Radovljica in JZTK Radovljica
Dogodek podpira Zavarovalnica Triglav.
Na velikem odru v parku se bodo tudi letos predstavili učenci poletne šole maestra Georga Pehlivaniana.
Zadnji julijski četrtek na trgu pred cerkvijo spet prinaša odlično glasbo, rokodelsko in kulinarično tržnico.
Radovljiški park bo prvi avgustovski teden obarvan s kulturo in kulinariko.