Pred vrati je najbolj zaljubljen vikend v letu, zato so Okusi Radol'ce pripravili Valentinove menije.
Restavracije Okusov Radol'ce vam nudijo raznovrstne menije, s katerimi lahko presenetite svoje najdražje.
Valentinova večerja, ponedeljek 14.2.2022
Pričnemo s šampanjcem ob 18.00 uri!
chefovi pozdravi
***
sarmica
(rdeča pesa z Mrkotovim ješprenjčkom v kislem zelju)
***
file brancina Fonda
rižota z jurčki
***
Mrkotova rdeča polenta trdinka s hruško, zelišča, zeljna solata s tepko
***
testenina z Golarjevim mladim sirom
vložena Križnarjeva buča
Luznarjev cvetni prah
***
sorbet jabolka in mete
***
Šlibarjev pečeni piščanec
kurja juha, testenina s tepko in z gosjimi jetri, lisičke in pastinak
***
čokoladna krogla za dva
***
chefove sladkosti
Cena: 79€/osebo
Cena vključuje:
sprejem s šampanjcem
chefove pozdrave
6 hodni chefov jedilnik
sorbet
chefove sladkosti
Informacije in rezervacije: info@hotellinhart.si , 00386 (0)41 747 636, 00386 (0)8 384 34 70
Zgodbe v dvojini - Valentinova večerja v Tulipanu, 12. in 13.2.2022
Kupid Kuha
Nadevane bučke z Bogatajevo skuto, proseno kašo, drobnjakom in papričino omako
***
Dvojna močna kurja juha z domačimi cmočki in jušno zelenjavo
***
Kamutove testenine s tartufi in parmezanom
***
Telečji file pečen v testu s karameliziranim korenčkom, sotirano špinačo in pirejem
***
Sladki poljub
Za še boljše vzdušje bo poskrbela prijetna glasba.
Cena: 90€ za oba (160€ /večerja in nočitev za oba)
Informacije in rezervacije: info@tulipan-azman.si, 041 444 415
Valentinov meni, med 11. in 20.2.2022
5 - hodni meni s kozarčkom penine
Avokadova pena
Sladoled dimljene postrvi
***
Pastinjakova juha
prah rdeče pese
Hruška
***
Rumeno črna pašta
Podjedova smetana
Tartufi
Ali
Pečen file brancina
Vložene lisičke
Mrkotova polenta
Mlada špinača
***
Jagode in vrtnica:
Bela čokolada
Jagodna omaka in sorbet
Sladoled vrtnice
***
Radolška pralina
Cena: 84€/2 osebi
Informacije in rezervacije: info@gostisce-draga.si, 040 436 503
Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra.