V času Festivala čokolade gostilne v Radovljici in Lescah ponujajo posebne menije.
Bi radi okusili čokolado kako drugače kot v sladicah? Med 12. in 14. aprilom vabljeni v Gostilno Kunstelj, Gostilno Lectar ter Gostišče Tulipan na čokoladne menije:
Meniji so na voljo med 12. in 14. aprilom.
Cena menija je 18 € na osebo.
GOSTILNA KUNSTELJ
Gorenjska cesta 9, Radovljica
T: 04 531 51 78
Domača pašteta, maslo s suhimi figami
Zelenina juha, profiterol
Piščanec s pehtranom, mlinci, rdeče zelje
Čokoladna tortica, malinov sorbet
GOSTILNA LECTAR
Linhartov trg 2, Radovljica
T: 04 537 48 00
Ajdov krap, prelit s čokolado
Pehtranovi štruklji in jagode z belo čokolado
Žlikrofi z golažem in čokoladno hruško
Linhartov „cukr“ - originalna hišna sladica po zgodovinskih virih Radovljice
GOSTIŠČE TULIPAN
Alpska cesta 8, Lesce
T: 04 537 88 00
Belušna juha
Divja svinja na medeni hruški v čokoladni omaki
sirov štrukelj, zelenjava žar, kruhov kipnik
Mousse temne čokolade s hruškino sredico in orehovim biskvitom
Dober tek!
Gostišče Tulipan v Lescah ima dolgoletno družinsko tradicijo in je opremljeno v tradicionalnem alpskem slogu. Ponuja umirjeno in sproščeno vzdušje za vse generacije.
Gostilna s prenočišči v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po odlični slovenski kulinariki. Pri Kunstlju je vse domače in 'žmohtnega' okusa.
Pri Lectarju očara domače vzdušje hiše s tradicijo. V prikupnem ambientu ali na senčni terasi postrežejo s tradicionalnimi slovenskimi jedmi.
Trije izjemni Chefi bodo s slovensko čokolado ustvarjali otvoritveno večerjo 8. Festivala čokolade.