Trije izjemni Chefi bodo s slovensko čokolado ustvarjali otvoritveno večerjo 8. Festivala čokolade.
Chef Uroš Štefelin je tokrat povabil chefa Igorja Jagodica iz restavracije Strelec iz LJubljane in chefa Jorga Zupana iz restavracije Atelje iz Ljubljane, da skupaj pripravijo premierno večerjo radovljiškega Festivala čokolade. Ustvarjali bodo s slovensko 20chocolate čokolado.
Ustvarili bodo jedi iz gorenjske in ljubljanske regije. Nekatere bodo diskretno začinjene s čokolado, v drugih pa jo boste okušali brez sramu, z veliko žlico.
Cena 6 hodne večerje: 59 € /osebo
Za zaspance:
večerja + nočitev z zajtrkom + 5 degustacijskih kuponov za Festival čokolade: 109 EUR/oseba
Na večeru boste ob večerji izvedeli kaj loči dobro čokolado od slabe, kakšno čokolado uporabljati za različne namene in kako čokolada lahko koristi zdravju!
Največji čokoladni dogodek in najbolj atraktivna kulinarična prireditev v Sloveniji.
V času Festivala čokolade gostilne v Radovljici in Lescah ponujajo posebne menije.
Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra.
Nostalgično potovanje z vlakom v Radovljico. Tam vas čakajo stojnice polne čokolade in pestro festivalsko dogajanje.