Naučite se spajanja vina in hrane.
V Vili Podvin se v času trajanje letošnjih Okusov Radol'ce lahko naučite rokovanja z vinom.
Med 24. oktobrom in 1. decembrom boste lahko vsak četrtek, petek, soboto ali nedeljo ob 15. uri s strokovnjakom spoznavali vina in jih dodajali različnim jedem.
Delavnica vključuje degustacijo 7 vzorcev vina, traja 2 uri, obvezne pa so rezervacije vsaj 2 dni pred dogodkom.
Lokacija delavnice: Vila Podvin, Mošnje
Cena: 70€/osebo
Rezervacija in informacije: info@vilapodvin.com
7 restavracij iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvaja z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.
Otvoritvena večerja je RAZPRODANA. Še vedno pa vas lepo vabimo, da se nam pridružite na kulinarični tržnici, ki se bo odvijala pred večerjo. Degustacije in druženje na tržnici bo pospremila tudi živa glasba. Vabljeni.