Naučite se spajanja vina in hrane.
V Vili Podvin se v času trajanje letošnjih Okusov Radol'ce lahko naučite rokovanja z vinom.
Med 24. oktobrom in 1. decembrom boste lahko vsak četrtek, petek, soboto ali nedeljo ob 15. uri s strokovnjakom spoznavali vina in jih dodajali različnim jedem.
Delavnica vključuje degustacijo 7 vzorcev vina, traja 2 uri, obvezne pa so rezervacije vsaj 2 dni pred dogodkom.
Lokacija delavnice: Vila Podvin, Mošnje
Cena: 70€/osebo
Rezervacija in informacije: info@vilapodvin.com
7 restavracij iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvaja z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.
Pridružite se nam na posebni večerji v Restavraciji Tabor, s katero bomo otvorili letošnji Mesec lokalnih menijev.
Ponavljamo lani izjemno uspešno doživetje. V sklopu kulinarične jeseni vas vabimo na vrhunsko kulinarično doživetje s kosilom na ekološki kmetiji.